Weer zo goed

Ik ben verslaafd geweest aan de track en tevens ook EP, ‘Travelling Blind’. Het is een feit dat de maker van dit geniale nummer, Jasper Maekelberg, een persoon is die alles kan. Het werken met oa Bazart, Nordmann en ook Warhaus staan op zijn CV maar zelf kan hij er ook iets van hoor. Toen ik zag dat er een nieuwe track zou worden uitgebracht was het een makkelijk besluit; Pick Of The Week.

Het is dat ik maar gezegd heb: verslavend, ongrijpbaar, extreem sterk. Er zit zoveel in, het is te lastig om na 1 keer te hebben geluisterd precies te weten wát je nou allemaal hoort. Het begint namelijk heel rustig, heel dromerig om dan een flinke beat over je heen te krijgen met uiteraard de stem van Jasper erbij. Naast die beat valt een panfluit (?) op maar ook dat heel interessante refrein waar een goede samenzang is. Naast dat relaxte gedeelte zitten er ook verrassende stukken bij: stukje rap?!, een meeklap gedeelte?!.
Het lijkt bijna zo alsof het niks is, alsof het niet samen kan maar het tegenovergestelde is waar! Juist door al die klanken te horen weet je dat het een nummer is dat heel slim inelkaar gezet is. Maar je moet het nummer wel echt een paar keer horen om alles goed te horen en misschien ook het kwartje te laten vallen.

Ik ben wel echt enthousiast erover: niet voor niets Pick Of The Week!

Vorig artikelAfterpartees – Life Is Easy
Volgend artikelLGHTNNG – Surrender

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in