Topperts

Wat maakt deze band een geweldige groei mee. Uiteindelijk eigenlijk allemaal gekomen door de Popronde, deze hebben ze afgelopen jaar helemaal gerockt! Vanuit daar zijn ze ‘gewoon’ doorgegaan. Noorderslag, 3FM geeft hen veel zendtijd en verder worden ze uiteraard genoemd op heel veel website om EUT in de gaten te houden. Dat deed ik gelukkig al langer.
Ze hebben een tof vinylletje uitgebracht vorig jaar en nu gaan ze zich klaarmaken voor de rest! Dus we gaan die nieuwe track checken 😉

Minder druk of enthousiast als bijvoorbeeld ‘Supplies’ of ‘Dusty Old Me’ maar het is wel gewoon helemaal herkenbaar in de typische EUT stijl. Aan de ene kant echte pop, aan de andere kant super alternatief. Wel een eigen sound zoals gezegd. Heel fijn gitaar geluid, basloopje wat je meteen hoort, keys zijn aanwezig, strakke drums en uiteraard. Uiteraard is zangeres Megan de Klerk de blikvanger, een uniek stemgeluid maar dat komt waarschijnlijk omdat dit allemaal perfect samen past. De sound en dan die stem. Plus het feit dat ze live echt wel de show steelt: alle ogen op haar gericht en met heel veel energie.
Er wordt gezegd dat je deze band in de gaten moet houden en dat helemaal waar! Geen enkel moment saai of voorspelbaar. Zeker de toekomst van de Nederlands muziekscène.

Klaar? Check ‘Bad Sweet Pony’!

Vorig artikelSam Fender – Friday Fighting
Volgend artikelDeWolff – Deceit And Woo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in