Summer vibes!

 

Een tijdje terug heb ik kennis gemaakt met Etan Huijs en dit is me heel erg goed bevallen. Dat was destijds met het lieflijke en fijne nummer ‘Little Bird’ en nu komt hij met een nummer wat een aantal gelijkenissen heeft maar ook meteen heel anders is! Het is nog steeds die fijne pure country/folk muziek maar deze track heeft meer, veel meer! Op 14 september zal Etan zijn album uitbrengen, deze heeft de titel ‘The Secret Us’ gekregen. Aangezien dat nog best lang duurt, eerst maar deze track beluisteren.

‘Blue Moon’ is een prachtig nummer wat uiteraard weer een mooi verhaal heeft. Denk aan je eerste liefde en luister dan ook dit nummer… Match! Het heeft het pure door de fijne stem van Etan maar de samenzang met wederom Jori van Gemert is een extra plus. Natuurlijk is het ook wederom Jesper Albers op drums en BJ Baartmans die eigenlijk alles bespeeld verder wat je hoort (banjo/mandolin/elektrische gitaar) maar wat misschien nog wel het meest opvalt en perfect past in dit nummer is die typische sound van de pedalsteel… Heerlijk zoals altijd en het geeft dat typische country geluid waardoor dit nummer zoveel meer wordt! Genieten.
Zie je je al zitten? Op een bankje, drankje erbij en wegdromen, denkend aan die eerste liefde? Die waarschijnlijk nooit stand gehouden heeft maar toch veel indruk heeft gemaakt? En oja, dit nummer dan op de achtergrond. Mooi!

Logische keus als Pick Of The Week met deze temperaturen!

Vorig artikelDossier Dutchies Juni 2018
Volgend artikelRoosevelt – Under The Sun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in