emil landmanIk zag op vakantie dat Emil Landman een nieuwe track had uitgebracht en dat was toch wel een van de eerste nummers die ik wilde checken toen ik terug kwam!
Gelukkig werd mijn enthousiasme beloond: het is goed!

Natuurlijk kennen we Emil Landman van eerdere nummers zoals ‘Goodnight New Orleans’. Deze heeft ook uiteraard op CamielMusic gestaan en nog altijd is het een track waar ik enorm blij van wordt.

Het is echter niet dát nummer waar het allemaal om draait, het is deze nieuwe: ‘Wait Until The End Of This Day’. Deze track staat op het komende album getiteld ‘An Unexpected View’ en zal op 21 oktober uitkomen! Het heeft dus zo’n twee jaar geduurd voordat de opvolger het levenslicht zag maar dat is ook de moeite waard. Als je luistert naar deze nieuwkomer is het gelijk raak.
Het mooie, troubadour-achtige, wat Emil laat horen zorgt ervoor dat hij je ook onmiddellijk weer meesleurt naar een andere wereld. Oké, wereld is overdreven maar waar hij bij het vorige album naar Amerika trok, was het bij ‘An Unexpected View’ de eer aan Azië. Mongolië, China en Japan. Logisch dat je dan genoeg inspiratie kunt opdoen!

Ik ben blij om deze track weer vaak op repeat te zetten. Ook wel een geinige clip, dat mag ook gezegd worden!

https://www.youtube.com/watch?v=kUe_gazYMZU

Vorig artikelStorksky ft. FORTHELOVEOFBASS – Fracas Maracas
Volgend artikelThe Grand East – Movano Camerata

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in