Emil Landman is een hele sympathieke zanger uit Utrecht. In 2014 kwam hij bij mij op de radar en hij is er eigenlijk nooit vanaf gegaan. In september van dat jaar heb ik geschreven over het nummer ‘Goodnight, New Orleans’ omdat dat ook gewoonweg een prachtig en prettig nummer was/is. Daarna kwam het album uit genaamd ‘Colours And Their Things’ en deze heb ik ook enorm vaak gedraaid. Het pure, het folky, het eigen geluid en zijn eigen verhaal spat ervan af.

Dit nummer, mijn Pick Of The Week, is ook zo’n prachtig nummer. Dit zal ook zeker weten op zijn nieuwe album komen te staan wat op 21 oktober uitkomt. Daarbij zal hij in diezelfde maand starten met een heuse clubtour. Hij zal op vele mooie plekken staan maar ik mis toch nog iets in het zuiden!
Dit nummer is ook echt weer goed maar anders dan het eerste nummer. Het begint heel puur met een heel catchy geluid en naarmate het ietwat langer duurt komt er meer en meer power in. De kopstem die Emil gebruikt is sterk en zorgt ervoor dat je wel aandachtig blijft luisteren. Tijdens dat ‘hardere’ tussenstuk wordt er gewoon even een ander ritme gepakt en dit past perfect in dit nummer.

Deze man is goed, daarom ook mijn Pick Of The Week!

Vorig artikelConincx Pop 2016
Volgend artikelToycar Taxi – Follow

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in