Oeffff!

Het is niet dat deze meid uit Brunssum plots uit het niets opduikt. Wat wel een beetje zo is, is dat ze nu een hele toffe track maakt met wat nieuwe invloeden. Ze schrijft, kan piano spelen; heeft meegedaan aan de Kunstbende en Popsport;. Ondertussen heeft ze ook een heel mooi contract weten binnen te slepen bij Warner/Chappell en heeft Ellis ook heel wat van de wereld gezien. Nadat ze al eerder ‘Every Day Every Night’ heeft gedropt, mag nu wel wat extra aandacht worden gegeven aan deze nieuwe track.

Het gaat allemaal om ‘Locked’. Het begint al meteen interessant, goede elektronische invloeden en je voelt dat de intensiteit sterker wordt. Uiteraard is het refrein een goede knaller waar de synths duidelijk aanwezig zijn terwijl de stem van Ellis ook wat harder klinkt. Terug naar het couplet komt er relatieve rust en dan is die singer songwriter kant die in haar schuilt. Heerlijke pop song, beetje dromerig en wat geheimzinnig. Maar er zit genoeg passie, energie en genoeg variatie in.
Die passie komt naar het schijnt altijd in een later stadium; vanuit een akoestische versie komt er een mooi geheel waar dus de mix van urban en dance invloeden erin terugkomen.

Laat haar maar doorstomen en nog meer muziek maken! Aanstekelijk.

Vorig artikelEtan Huijs – Little Bird
Volgend artikelSt. Tropez – Down

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in