De mensen die me een beetje kennen zullen zeker verbaasd opkijken als ik dit kies als Must Listen en in een lijstje zet. Echter, er zijn elektronische platen die ik weldegelijk goed vind. Zal hieronder een top 5 noteren die gewoon goed zijn.

5. Foals – My Number

Het is misschien niet meteen heel elektronisch. Maar de klanken die erin zitten zijn goed uitgevoerd. Blijft lekker in je hoofd hangen en is vrolijk. Zeker een aanrader mocht je deze niet kennen!

4. Ben Pearce – What Might I Do

Dit liedje is werkelijk zo relaxt. Géén idee waar je het onder moet scharen, ben geen specialist, maar dat hoeft voor mij ook niet. Iets wat ik goed vind komt erin en vertel het aan jullie.

3. Yuksek – Tonight

Tonight heb ik serieus ‘s nachts ergens gehoord in 2008. Denk toen ik ‘s nachts terug kan van een uitwedstrijd van handbal. Ik hoorde dit, werd en bleef wakker. Sindsdien is dit toch wel echt een favorietje van mij.

2. Disclosure – When A Fire Starts To Burn

Disclosure maakt erg goede muziek. Ook al is het ietwat elektronisch met beats en dergelijke. Sommige vind ik erg goed. Zeker de laatste, die heeft iets aparts en is niet main stream. Daarom een like vanuit mij! Geinige clip ook.

1. Flume – Holdin On

Toen ik deze plaat hoorde.. Wát een energie. Heerlijk. Flume is een 21 jarig jochie die gewoon nu de hele wereld overgaat om iedereen te laten bewegen. Qua sound en zang past dit helemaal bijelkaar en klopt het precies. Steeds als ik dit hoor is het raak. Yesssss!!

Vorig artikelEditors
Volgend artikelJett Rebel – Louise

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in