Uitstekend!

Het is fijn om muzikaal te worden verrast. Dat gebeurde met mij toen ik Eelke Ankersmit hoorde met zijn nieuwe track welke vorige week uit kwam. Eelke Ankersmit is een singer songwriter en timmert sinds 2015 aan de weg om meer bekendheid te genereren. Dat lukt hem aardig; in 2016 heeft hij Mooie Noten gewonnen. Mooie Noten is een Amsterdamse Popsongcompetitie voor singer songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het gaat uiteindelijk allemaal om de popsong zelf, waarbij er natuurlijk duidelijk gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Dus met andere woorden; een hele eer en knappe prestatie om deze te winnen!

Maar Eelke zit natuurlijk niet stil. Zoals al eerder aangegeven, hij heeft vorige week een nieuwe track uitgebracht getiteld ‘Okay’. Qua stem kwam het mij bekend voor, na lang nadenken vond ik het persoonlijk (dat is namelijk smaak, klank en gevoel) een beetje lijken op Harmen Ridderbos van Town Of Saints. En die stem vind ik te gek!
Het heeft een lekker uptempo sound, het is verfrissend en het kan knallen op z’n tijd. De opening belooft namelijk al meteen veel goeds! Wat dat betreft een track waar je dus graag naar kan luisteren. Laat dit dan maar een voorbode zijn naar veel meer want Eelke is namelijk ook nog geselecteerd voor de Popronde 2017. Benieuwd welke deuren dan geopend gaan worden voor hem!

Maar nu eerst even 1 nummer, 1 nummer wat wel heel goed is!

Vorig artikelInterview PEER: ‘We willen iedereen mee trekken en zorgen dat het een avontuur wordt’
Volgend artikelA Blaze Of Feather – Carousel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in