Altijd fijn.

Waar Eelke een klein jaar geleden kwam met zijn nummer ‘Okay’, is het nu tijd voor een nummer met de titel ‘Midas In Reverse’. Meneer Ankersmit is een bezig bijtje, eigenlijk in ieder jaar iets. Waar hij in 2016 Mooie Noten won (Amsterdamse Popsongcompetitie voor singer songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen) en in 2017 meedeed aan de Popronde met een nieuwe, viertallige band is het juist in 2018 weer tijd voor nieuwe muziek en nieuwe doelen. Eens die nieuwe track checken.

De stem van Eelke blijft puur, heel fijn om naar te luisteren. De rust straalt ervan af en dan met een band wat hem goed kan begeleiden, is het een goede match! In tegenstelling tot bijvoorbeeld ‘Okay’ is dit nummer wel iets rustiger. Het is makkelijker om naar te luisteren, het voelt heel vertrouwd. Deze heer uit Ermelo blijft gewoon doorgaan met wat hij graag doet; muziek maken.
Waar je misschien tussendoor nog ergens een uitspatting verwacht of iets extra’s… Nee is het antwoord! Puurheid is het antwoord hier. Hele goede popmuziek, waar je de klasse singer songwriter invloeden in terug hoort, is omlijst met indie/rock klanken waardoor het allemaal iets voller wordt. Netjes binnen 3 minuten.

De week ontspannen starten? Dat kan nu!

Vorig artikelMitch Rivers – Easy Way Out
Volgend artikelJames Bay – Pink Lemonade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in