Ohw yeah! Ed Strijlaart is dan plots daar met een nieuw nummer en die is écht fucking lekker.

Ed-Struijlaart (Mobile)

Heel anders dan we wellicht gewend zijn van deze man maar dat maakt mij niet minder enthousiast. Waar kennen we Ed eigenlijk van? Hij speelde in de band Stud Muffins maar ging daarna solo. Hij had een doorbraak (bij mij in ieder geval) met het de gruwelijk te gekke cover van een nummer van Coldplay, Viva La Vida. Zijn eigen single ‘Face Down’ bleef ook goed op mijn radar. Ook deed hij in 2013 mee aan de Popronde, daar heeft ie toch menig stad aangedaan en zeer zeker een naam gevestigd.

Daarna werd het uiteraard tijd voor een nieuw album, daarop stond bijvoorbeeld de fijne track ‘Carry You Home’. Maar een echte kneiter vind ik zijn hernieuwd uitgebrachte track van zijn eerste album: ‘Tricks Up My Sleeve’. Mensen…. Die is zo catchy en tegelijkertijd ook puur!

Maargoed, dat was dat allemaal. Nu tijd voor iets nieuws! ‘Gold’ dus. Heel anders dan we gewend zijn en toen ik het hoorde moest ik aan een langzamere stijl van Willy Moon denken. Waarschijnlijk kijken mensen nu vreemd op omdat ze Willy Moon niet kennen, weer iets nieuws geleerd!
Maar ‘Gold’ is een super slimme track en zeker kijkende naar de Olympische Spelen eentje om te onthouden en te horen als we weer (gouden) medailles winnen.

Vorig artikelLee Walker, DJ Deeon en Katy B – Freak Like Me
Volgend artikelJamie N Commons – Not Gonna Break Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in