Devil (Mobile)Eigenlijk was het mijn bedoeling om deze dagen niks te typen…. Het is tenslotte vastelaovend/carnaval. Maar aangezien ik gisteren volledig als duivel verkleed ging, wist ik plots…. Ik moet er muzikaal ook zeker iets mee doen. Dus het is een combinatie tussen een Must Listen aangezien het een aantal nummers zijn maar ook een Pick Of The Week omdat het maandag is!!

Liedjes met ‘duivel’ in de titel. Daar zijn er legio van maar er waren 3 nummers die onmiddellijk bij mij opkwamen. Best logisch ook….

  1. Een van de grootste bands in de muziekgeschiedenis… The Rolling Stones. Dan weet iedereen al dat het gaat over het nummer Sympathy For The Devil. Nummer uit 1968, dus ver voor mijn tijd. Zoals duivels zijn, meestal controversieel, is dit nummer dat ook.
  2. Dan door naar Nederlandse beste rockband en eigenlijk zijn ze muzikaal hoe dan ook beter dan bovenstaande band: The Golden Earring. The Devil Made Me Do It. In tegenstelling tot The Stones is dit nummer toch een stuk minder oud, 1982. Ook wel echt een te gekke clip.
  3. En de nummer 3: mijn favoriete band…. De CamielMusic kenners weten hoelaat het is want dat is De Staat. Devil’s Blood. De Staat heeft afgelopen maand een nieuw album uitgebracht maar dit nummer stond op het vorige album. Het is nooit te missen als het om De Staat gaat: herkenbaar geluid… TOP!
Vorig artikelTriggerfinger ft. Method Man – The One
Volgend artikelR. Kelly – Ignition (Remix)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in