Als je zoekt, dan vind je ook wel eens iets!

Als je deze muziek hoort is de kans zeer waarschijnlijk dat je denkt aan 3 bands: The Pogues, Flogging Molly & dus Dropkick Murphys.
Vandaag een nieuwe track van de Dropkick Murphys! Deze Amerikaans punkband uit Boston staat bekend om hun Keltische/Ierse folk/punk muziek.

In 1998 kwamen de eerste EP’s uit om vervolgens met een nieuwe, en nog huidige frontman Al Barr, een jaar later hun eerste CD uit te brengen. Na het volgende album in 2001 werd de band echt ontdekt en ging men de wereld over. Het album ‘Blackout’ was ongetwijfeld het beste en bekendste album. Daarop staan ‘Walk Away’ en ‘Fields of Athenry’. Maar als je ook een nummer maakt wat bij de Boston Red Sox (honkbal red.) wordt gedraaid, dan heb je het wel gemaakt hoor!

Een paar dagen geleden is dus hun alweer negende album uitgekomen. Deze heet ’11 Short Stories of Pain & Glory’.
Zoals we gewend zijn van deze Amerikanen staat ook dit album weer vol overweldigende meezing refreinen, het inhaken van elkaar en meedeinen op de maat en wat typische teksten.
Dit nieuwe nummer, ‘Paying My Way’, is ook zo’n duidelijke mix waar ze voor staan. De clip is net zo interessant. Director Chris Curtis heeft gekozen om close-ups van de bandleden te schieten gecombineerd met mensen die drugsverslaafd zijn.

Vorig artikelM83 – Reunion
Volgend artikelEd Sheeran – Shape Of You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in