DriveLikeMaria (Mobile)

Vet! Als je niet alleen hele fijne muziek maakt maar daarbij ook een clip die gewoonweg master is, MOET er over geschreven worden. Nu dus.
Drive Like Maria, een Belgisch-Nederlandse rockband, is niet gewoon een voorbij komend bandje. Ze lopen echt al een tijdje mee, vanaf 2009 is het allemaal echt begonnen. Een debuutalbum en voorprogramma van ZZ Top zorgden voor de promotie. 2011 was een voorprogramma van AC/DC en een jaar later hun tweede album!
Maar dit drietal, met Bjorn Awouters, Nitzan Hoffmann en Bram van den Berg in de gelederen, heeft nu een leuk vooruitzicht. Er is een drieluik onderweg. Ze hebben al een EP uitgebracht genaamd Creator, er komt volgende maand een tweede EP genaamd Preserver en dan in 2017 wordt dit allemaal samen één groot album genaamd Destroyer.

Maargoed, deze track dus! Gewoon hele fijne pure rock ’n roll met vleugjes blues erin en dan ook nog die clip. Te gek! Helemaal in elkaar gezet met dé hype van nu: Prisma.
Het geluid doet me wel denken aan een beetje Eagles Of Death Metal maar och, who cares! Het is gewoon goed om met zo’n vergeleken te worden lijkt mij!

Ik kan ‘m wel blijven luisteren maar dan ook kijken. Doen!

Vorig artikelEditors – All The Kings
Volgend artikelBiffy Clyro – Howl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in