De Pick Of The Week verschijnt deze week niet op de maandag maar dinsdag! Maar waarschijnlijk zal iedereen vandaag het maandag gevoel hebben… Tweede Paasdag is een ‘zondag’ dus op zich klopt het wel allemaal!

Vandaag is de keus gevallen op het nieuwe nummer van Douwe Bob. Waarschijnlijk is Douwe Bob ondertussen wel bekend bij iedereen maar voor diegene die onder een steen hebben geleefd, hier een korte introductie!
Douwe Bob Posthuma was de eerste winnaar van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Dit heeft hem tot nu toe behoorlijk veel gebracht: CD Born In A Storm, single Multicoloured Angels, Pinkpop, Ambassadeur van de Vrijheid in 2014 en single met Anouk.

Nu, in 2015, staat er een nieuwe plaat op de planning. Deze nieuwe plaat zal op 15 mei uitkomen. Zijn nieuwste single, Pass It On, is deze week mijn Pick Of The Week. Het nummer gaat over normen & waarden maar ook vooral over het doorgeven van liefde.
De sound van Douwe Bob is heel puur en heel eigen. Het is altijd een zeer mooie samenwerking met zijn band. Benieuwd hoe de rest van zijn CD gaat klinken in ieder geval!

Vorig artikelMakeBelieve – Cry Like Wolves
Volgend artikelRaury – God’s Whisper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in