Ik dacht eerst echt… Wát is dit?

Maar als je de eerste paar seconden hoort weet je stiekem al waar dit geluid vandaan komt…. Juist! Mister Bas Bron. Dé man van de beats bij De Jeugd Van Tegenwoordig. Nu is hij volledig verantwoordelijk voor het geluid bij Donnie.
Donnie is een Nederlandstalige rapper, wiens eigenlijke naam Donald Scloszkie is, welke ondertussen vanaf 2014 zoiets bezig is. Toen kwam zijn eerste mixtape uit om vervolgens een jaar later al een album uit te brengen. Ook heeft hij een ode aan Raymond van Barneveld uitgebracht, als een eerbetoon. Dit nummer was ook te horen op de 2e mixtape en ook hier kwam daarna weer iets anders uit, een EP.

Maar het lijkt eigenlijk nu wel alsof het moment daar is dat deze Amsterdammer dan echt doorbreekt! Natuurlijk heeft hij al flink wat ervaring opgedaan en ook vorig jaar al op Lowlands gestaan. Maar nu, begin van het jaar, stond hij ook op Eurosonic in Groningen en dat was zeer zeker een succes!
Ook België lijkt voor deze rapper te vallen. Nederlandse rappers vallen toch wel vaker in de smaak. De Jeugd Van Tegenwoordig, The Opposites en ook Kraantje Pappie worden zeer zeker vaker gedraaid daar. Dus meteen doorbreken in 2 landen!

Luister maar gewoon nu naar deze track! Hij blijft lekker hangen, lekker veel metaforen erin, gewoon top. Mooie binnenkomer zo na de carnaval!

Vorig artikelJo Goes Hunting – Come,Future
Volgend artikelDI-RECT – Ricochet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in