Donnerwetter (Mobile)Poeh ja. Donnerwetter heeft een nieuw nummer! Oké, niet helemaal vers van de pers (nu bijna 2 weken oud) maar dat maakt niet uit om er te schrijven uiteraard. Vorig jaar hebben de mannen meegedaan aan de Popronde en dit heeft natuurlijk weer nieuwe inspiratie opgeleverd.

Alleen al de titel laat je hersenen even tintelen en dan de clip…. Tja, die is ook legendarisch. Maar uiteindelijk gaat het over de muziek!
Frontman Rocco Ostermann is absoluut geen kleine jongen, heeft enorm veel ervaring en dit hoor je ook bij elk nummer terug. Uiteraard ook hier op ‘Trumpoline’. In samenwerking met Wout Kemkens, Matthijs Stronks en Mike Visser is Donnerwetter een spektakel op zich.
‘Trumpoline’ begint rustig, maar daarna komt meteen die zo herkenbare sound. Het doet me ook onmiddellijk denken aan Metallica. Dat heeft meer te maken met het riedeltje en de kenmerkende zang van Rocco. De sound laat je geen moment los.
Verder is en blijft Donnerwetter enorm sferisch, bombastisch maar tegelijkertijd kan het ook klein zijn. Het zijn verhalen die worden verteld en ook hier tijdens ‘Trumpoline’ is dat een feit. Natuurlijk is dit een aanklacht tegen presidentskandidaat Donald Trump.

Op 14 mei komt het tweede album uit genaamd ‘Pavlov Beauty Saloon’. Daarop zal zeer zeker dit nummer staan. Ga het checken! 100% een aanrader. Ik heb ‘m in ieder geval op repeat staan!

Vorig artikelSTATESMEN – Physical
Volgend artikelRadiohead – Burn The Witch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in