Opnieuw goed!

Ik word hier toch zo blij van! Django Django is keihard terug en dat wordt beloond. Uiteraard met een prominente plek op CamielMusic en ik steek de loftrompet uit: GOED! We kunnen Django Django uiteraard van ‘Default’, wat ook pas geleden nog als classic is benoemd. Het is in ieder geval een Schotse band, bestaande uit 4 leden: Dave Maclean, Vinny Neff, Jimmy Dixon & Tommy Grace. Ze zijn even stil geweest maar daar komt nu dus verandering in!! Volgend jaar, 26 januari, zal hun 3e album uitkomen getiteld ‘Marble Skies’. Het wordt weer ouderwets genieten en knallen. In ieder geval is het eerste wapenfeit ‘Tic Tac Toe’.

Je kan zeggen wat je wilt maar het is wel weer een mix van veel geluiden! Noem het krautrock, electro, jazz-fusion of normale termen zoals indie of pop. Anyway, het is Django Django. Het lijkt, dat wilden ze ook namelijk, op het debuut. Dus op die absolute classic.
Het tempo ligt hoog, het zit vol energieke geluiden, het is vrolijk. Gewoon hoe ik Django Django ook ken en wil horen!! Plezier is misschien wel het toverwoord geworden. Zoals gezegd, je hoort veel geluiden, het is samenhangend en de heren doen heel veel samen. Zonder twijfel een track waar men trots op mag zijn en eentje die blijft hangen. Daarbij is de titel ook slim, iedereen kent/herkent het.

Goed, tijd voor Django Django!

Vorig artikelWalden – Artefacts
Volgend artikelImagine Dragons – Whatever It Takes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in