Bazen track

Vanaf het eerste moment dat ik deze track hoorde was ik verwacht. Het is misschien ietwat vreemd maar het is oh zo goed!
Deze Schotten hebben toch al flink aan de weg getimmerd maar het is ook niet zo dat ze het hebben gemaakt in de muziekwereld. De vier heren: Dave Maclean, Vinny Neff,  Jimmy Dixon & Tommy Grace maken gewoon een hele toffe mix van vele stijlen. Indie, rock, pop maar ook zeer zeker elektronische invloeden. Misschien soms wat merkwaardig maar het heeft iets wat mij en ook vele anderen wel aantrekt.

Nu zeg ik… ‘Default’ is een Classic! Echt? Ja! Omdat het kan, omdat het moet, omdat het logisch is. Een Classic hoeft niet per se oud te zijn om zo genoemd te worden. Deze is uit 2012, 5 jaar oud dus mag wel al een klein beetje oud genoemd worden maar het gaat uiteindelijk om wát het nummer heeft gedaan of doet. Nou, het heeft een herkenbaar geluid, een unieke sound en het is gewoonweg catchy. Het heeft die elektronische vibe, de percussie die je meteen meetikt en de harmonieuze samenzang. Het klopt. Daarbij wordt je er heel vrolijk van!

Niet teveel meer vertellen. Ik wil ‘m weer horen!

Vorig artikelEspaña!
Volgend artikelThe Horrors – Something To Remember Me By

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in