Nou… Ik ben begin dit jaar al lyrisch geweest over Craig David. Hetzelfde ben ik ook altijd over Selah Sue. Guess what? Een track samen!
Maaaaaar nu mag ik ABSOLUUT niet de rest vergeten he….

Eerst even DJ Fresh, een Britse DJ ook bekend van ‘Bad Company’ maar ook zeer zeker van de hit ‘Hot Right Now’ samen met Rita Ora. Door naar Diplo. Dit multi talent heeft al veel op de planken liggen. Samen met Major Lazer ‘Lean On’ gemaakt, met M.I.A. gewerkt en ook ‘Where Are U Know’ gemaakt met Justin Bieber. Ook R. City heeft eraan bijgedragen. Dit dynamische duo kan produceren, rappen en zingen.
Craig David en Selah Sue hoef ik waarschijnlijk niet te introduceren… Zeker Craig David niet omdat hij pas geleden nog op de site heeft gestaan. Selah, onze Belgische schone, is natuurlijk bekend van haar geweldige stem met reggae/soul erin. Denk aan ‘Raggamuffin’ en ‘Alone’ als grote hits!

Maar nu dit allemaal samen. Wát een monsterproductie eigenlijk he?! Dat je gewoonweg 5 grote namen bij elkaar kan gooien en dat het goed gaat én dat er een lekker nummer komt uitgerold. Chapeau. Daarom hoef ik niet teveel te typen vandaag. Gewoon luisteren!

Vorig artikelDrive By Wire – Blood Red Moon
Volgend artikelBritish Sea Power – Bad Bohemian

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in