disclosureYES! Disclosure is potverdikkeme heerlijk aan het strooien met nieuwe nummers!!!
Hier is een ‘oude bekende’ samenwerking van stal gehaald. Het is een samenwerking waardoor beide partijen eigenlijk een wereldwijde doorbraak kregen. Disclosure met hun sound en Sam Smith met zijn zang. Welk nummer heb ik het over? Juist ja, Latch.

Na die doorbraak had Disclosure de wereld aan hun voeten liggen. Het debuutalbum, Settle, stond vol hits en deze zijn ook bijna allemaal uitgebracht. Vele internationale samenwerkingen stonden erop. Nu, hun tweede plaat, zal medio september/oktober uitkomen en heet Caracal.

Disclosure is een duo bestaande uit twee broeders. Ze komen uit Engeland en staan bekend om hun hele eigen dance sound. Wellicht weten de meesten die mijn site bezoeken dat ik dance/electronische geluiden niet bepaald mijn ding is maar enkele bands/acts kan ik heel erg goed bekoren waaronder dus Disclosure!
Dit nummer is wellicht iets minder passioneel als Latch maar toch is het weer typisch Disclosure en de stem van Sam Smith past er altijd perfect bij! Ik ben er wederom blij mee.

Ik denk dat iedereen wel benieuwd is naar hun nieuwe nummer, gisteren gedropt… Nu bij CamielMusic!

Vorig artikelNetsky – Rio
Volgend artikelPlague Vendor – Black Sap Scriptures

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in