Nee, zoals jullie wellicht wel weten ben ik niet een hele grote fan van dance, trance of elektro muziek. Tóch zijn er enkele uitzonderingen!! Denk aan Flume, Yuksek maar ook 100% zeker Disclosure!
Disclosure heb ik zelfs een CD van, moet je nagaan!

Om even maar uitleg te geven…. Disclosure is een Brits house duo. Het zijn zelfs broers van elkaar! Guy & Howard Lawrence zijn de namen. In 2012 zijn ze eigenlijk doorgebroken met het nummer ‘Latch’. Dit nummer hebben ze opgenomen met niemand minder dan Sam Smith. Verder hadden ze grote successen met ‘White Noise’, ‘When A Fire Starts To Burn’ en ‘Help Me Lose My Mind’ (met London Grammer).
Verder stonden hier in Nederland tot twee keer toe in de Melkweg én ook twee keer op Lowlands. Daar ging natuurlijk de gehele tent he-le-maal los. Logisch.

Nu zijn ze terug met een nieuw nummer, typisch Disclosure. Gewoon herkenbaar maar nooit vervelend!! Toen ik deze voor het eerst hoorde wist ik, dat wordt mijn Pick Of The Week. Ook nog toevalligerwijs met heel lekker weer, dus een mooi begin van de week. Enjoy it!

Vorig artikelJohn Coffey – Broke Neck
Volgend artikelMama’s Pride 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in