Tja, de Dire Straits. Dat is zeker geen half werk zal ik maar zeggen. Mark Knopfler is de meest bekende artiest van de band maar niettemin is iedereen belangrijk voor de sound van de Dire Straits!
Ik heb als Classic gekozen voor Money For Nothing ook al weet ik dat er meerdere Classics zijn maar dat geldt voor vele bands/artiesten. Waarom ik voor dit nummer gekozen heb is best makkelijk uit te leggen. Het nummer is sowieso de eerste grote hit voor de Dire Straits, dus de echte doorbraak. Daarbij had het nummer maar natuurlijk ook de band de primeur om hun clip op 1 augustus 1987 als eerste te worden laten uitgezonden op MTV Europe. Dat kun je best legendarisch noemen en vandaar dat ik naast het top nummer wil laten horen, de clip aan jullie wil laten zien.

Vorig artikelMama’s Pride 1.
Volgend artikelBirth Of Joy – The Sound

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in