Zomerhitje?

Het is ondertussen wel duidelijk dat de hiphop hier in Nederland goed vertegenwoordigd is. Maar daar heb je ook nog best wel wat verschillen in. Daar ga ik me niet zo over uitlaten maar wat ik wel wil zeggen is dat deze track wel 2 hele grote en goede rappers bevat. Diggy Dex heeft grote hits gescoord met ‘Slaap Lekker’, ‘Treur Niet’ en ‘Liever’. Kraantje Pappie heeft alleen al in 2018 2 hele grote hits gescoord met ‘Ja!’ en ‘Lil Craney’. Ik ben wel blij met deze samenwerking, een leuke combinatie van verschillende stijlen ook.

‘Allez’ dus. Het heeft genoeg allure om een zomerhit te worden. Het is vrolijk, het is dansbaar en dan de gehele tijd die Franse inslag met ‘Allez’ erbij maakt het af. De track is in zijn geheel geproduceerd door Ramiks en de gitaar die je goed kan horen wordt ingespeeld door René van Mierloo. Zoals gezegd; 2 stijlen. Het pure, poëtische eerder van Diggy Dex en het felle en intense van Kraantje. Ze versterken elkaar heel erg goed, logisch.
De clip is overigens geregistreerd door Jeroen van Koningsbrugge, dit is zijn debuut hierin. Alles speelt zich af in Antwerpen en moet een liefdesverhaal voorstellen, ook iets wat je een beetje terug hoort in de track.

Goede zin krijgen? Check deze!

Vorig artikelPEER – You Can Count On Me To Let You Down
Volgend artikelBlood Red Shoes – God Complex

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in