Het blijven toppers!

Het blijft zo. Di-rect is een band wat toch wel ondergewaardeerd is. Ze deliveren keer op keer, zijn live meesterlijk goed en weten van ieder optreden een feestje te maken! Maar wat is dan het ‘probleem’ dat ze niet bijvoorbeeld op Pinkpop spelen of weet ik veel waar? Oké, ze gaan wel AFAS Live vullen maar dat is toch iets anders. Maargoed, het gaat niet over mijn gevoel dat ze te klein zijn voor hun kwaliteit. Het gaat nu alleen om hun nieuwe track!

‘Rockstar’ is weer een track van hun komende album getiteld ‘Rolling With The Punches’. Waar eerder ook al ‘Ricochet’ is uitgebracht werd het tijd voor iets anders. We zijn nummers zoals ‘Times Are Changing’, ‘Young Ones’ & ‘This Is Who We Are’ misschien wel gewend maar Di-rect is ook wel wat veranderd. Hun samenstelling is iets anders en dat levert dus ook een frisse sound op. Het blijft nog steeds Di-rect maar het is allemaal iets meer dansbaar, lekker catchy geworden. Hier en daar hoor ik zelfs wat Daft Punk invloeden! Desondanks is het nog lekkere rock en de stem van Marcel Veenendaal is onmisbaar en altijd herkenbaar!
Zoals gezegd spelen de heren in AFAS Live, dat is op 3 november. Het zal hoe dan ook een groot spektakel gaan worden! Iedereen weet dat Di-rect hoe dan ook de tent helemaal plat zal spelen.

Maar voordat dat zover is.. Eerst ‘Rockstar’!

Vorig artikelThe Cinema Escape – Lone Star
Volgend artikelDELV!S – Sunday Interlude

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in