DeWolff

Het was wachten… wachten en wachten maar… Ze zijn weer terug: DeWolff!
De psychedelische rockers uit Limburg hebben weer alles uit de kast gehaald om alle fans en nieuwe muziekliefhebbers te overdonderen. Dit nieuwe nummer is een prachtige voorbode voor hun nieuwe plaat, ROUX-GA-ROUX genaamd. Deze zal 5 februari 2016 uitkomen en (uiteraard) in hun eigen studio opgenomen (Electrosaurus Records).

Sugar Moon is dus het gloedjenieuwe nummer en deze begint ook gelijk vol furie. Geen rustige opbouw maar gelijk een lekker tempo. De hammond van Robin Piso klinkt goed en natuurlijk ontbreken de andere muzikale elementen niet: Luka van de Poel op drums en het gitaarspel van broeder Pablo is zoals altijd retestrak.
Later is de kenmerkende stem van Pablo erbij en je luistert echt naar zijn verhaal…. Het is echt een opbouw van het nummer. Je voelt de donkere kant!
Het enige wat ik wellicht echt mis is een echte echte climax, net dat extraatje maar wellicht is dit juist een vinger die de band geeft, ik wil eigenlijk gelijk de hand hebben. Ik wil alles horen!

Zoals ze zelf aangeven: ‘Expect a whole lotta hellfire, voodoo & juju!’ Dat is niet te missen nee. Ook niet kijkende naar de clip! Mysterieus & een beetje freaky.
Ik kan niet wachten op het gehele nieuwe album én een meesterlijke live show…. Het is een aaneenschakeling van mega veel energie, enthousiasme en pure rock ’n roll. Elke show is voor de mannen eentje alsof het de laatste kan zijn. Daar wil je toch bij zijn????

ENJOY!

Vorig artikelSven Hammond – Diamond Drink
Volgend artikelThe Mo’Jones Big Band – You Cannot Stop Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in