EIN-DE-LIJK!

Tja, het werd eigenlijk ook écht tijd he?! Dat ze nog eens niet in eerste instantie op het affiche stonden is eigenlijk een schande. Vooroordeel? Waarschijnlijk een beetje maar het is simpelweg geen band waar je er 2 van hebt! Dat geldt voor veel andere soorten/stijlen/bands wel. Anyway, DeWolff staat op de 50e editie van Pinkpop! Ze morgen op Pinkstermaandag Stage4 afsluiten! Dus gelijktijdig met Bastille. Oftewel, DeWolff gaat spelen in een afgeladen volle tent. Terecht, wederom! Pablo & Luka van de Poel en Robin Piso zullen zeer zeker weer alles uit de kast halen om iedereen omver te blazen.

Maar DeWolff heeft dus nog maar één keer op Pinkpop gespeeld… En dat was alweer 9 jaar geleden namelijk in 2010. Hoezo te lang geleden? Ondertussen zijn ze ook zó gegroeid in alle opzichten. Alleen al 2 live albums! (Ok, die 2e komt er heel snel aan). Maar ik wil er alleen maar mee zeggen: dit is een band die niet hits maakt zoals een bijvoorbeeld grotere naam als Mumford & Sons of onze grote vriend Boef. Nee, dit is een hardwerkende band die het moet hebben van liefhebbers, voor liefde voor de muziek en van het spelen. Spelen doen ze altijd graag en de energie en passie spat er iedere keer van af.

Met andere woorden: dit is fantastisch voor de band, voor de muziek en voor de muziek zelf! Pinkpop, maandag, 19.20 uur, Stage4.

Vorig artikel45ACIDBABIES – Walking the Cow
Volgend artikelJudy Blank – Goldmine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in