Jett Rebel & DeWolff @ ParkCity Live

Ja hoor! Het kon ook niet anders. Ik ging ermee slapen en stond ermee op: de ontzettende geniaal samenwerking tussen Jett Rebel en DeWolff gisteren op ParkCity Live!

Het hing een beetje in de lucht… Het viel me op dat Robin Piso zijn hammond op het podium had neergezet. Dit kon voor mij twee dingen betekenen: Jett Rebel had zijn hammond/toetsen niet bij zich en leende daarom die van Robin OF er zou een smeltkroes zijn van deze toppers.
Het bleek uiteindelijk heel makkelijk te zijn: Jett kwam op in een t-shirt van DeWolff en ik wist genoeg, hier kwam een samenwerking. Maar wat, wanneer, hoelang?

Uiteindelijk bleek dit een volledige improvisatieshow te worden. Jamsessies, het spelen van nummers van Jett Rebel door Robin, Luka & Pablo maar zoals de titel aangeeft ook vice versa.
De mannen van DeWolff speelden hun nummer, Dance Of The Buffalo en de gehele band van Jett Rebel sprong erbij en speelden mee alsof ze jaren niet anders deden. Dit was sowieso spontaan want het was 10 minuten voordat de show begon pas afgesproken… Dat kan je niet instuderen!

Dit is ook waar muziek over gaat: het samen komen, dingen spontaan bedenken, improviseren en ook allemaal geniaal uitvoeren. Het bestaat gewoon: muziek maken en dit ook fucking geniaal doen!
Het enthousiasme straalde er ook bij iedereen ervan af. Alle bandleden van Jett Rebel gingen er vol voor. Robin, Luka en Pablo knalden erop los. Jett Rebel wist niet meer waar hij het moest zoeken.
Dit was echt zo’n avond waar je bij moest zijn, dit is niet snel te herhalen of nogmaals te beleven. Het woord uniek is hier het beste te gebruiken.

Vandaar ook mijn duidelijke keuze voor mijn eigen filmpje, gisteren (zondag 12 juli red.) gemaakt op ParkCity Live. Bazen.

Vorig artikelzZz – Wild Girl
Volgend artikelParkCity Live, zondag 12 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in