dewolff

Kippenvel. Niet vanwege het weer, de kou buiten maar echt vanwege de muziek. Muziek is en blijft een middel wat kan zorgen voor prachtige momenten, herinneringen en emoties kan los maken. Bands krijgen dit voor elkaar maar dit is sowieso meer dan een band.
Het is DeWolff wat een nummer heeft gemaakt wat behoorlijk autobiografisch is. Pablo heeft het geschreven toen hij op een hotelkamer zat in Madrid. Hij refereert er ook naar hoe; ‘drunk, fat, lonely and miserable‘.
Het gaat over het leven onderweg, het touren. Weg van thuis en het missen van de geliefde personen om je heen. Ondanks dat het touren het meest te gekke is om te doen volgens Pablo, soms kun je je dus ‘drunk, fat, lonely and miserable’ voelen.

Maar het mooie is dat al deze prachtige woorden natuurlijk passen bij prachtige muziek. Prachtige mensen die verstand hebben van het musiceren. Vrienden van DeWolff waar ze stiekem ook wel veel vaker mee zouden willen spelen maarja, dan komen we inderdaad bij het feit dat ze erg vaak op pad zijn.
Nu komt het dus allemaal samen: een prachtige track vol gevoel én met bevriende geniale muzikanten! Uiteraard in die hele fijne sound…. Je kunt er geen genoeg van krijgen.

Uiteraard zet ik ze ook in het zonnetje:
Jelte Tuinstra aka Jett Rebel – Piano & Backings // Diwa Meijman – Backing Vocals // Joep Bollinger – Bass Guitar // Kim Schulte – Backing Vocals // Marnix Wilmink – Percussion // Mischa Porte – Drums // Mitch Rivers – Acoustic Guitar // Niek Cival – Acoustic Guitar // Stefan Wolfs – Guitar & Pedal Steel Guitar.

Ik weet 100% zeker dat iedereen hier van kan genieten. De klasse druipt er van af. Prachtige tekst, geniale muziek, geweldig gevoel. Chapeau!

Vorig artikelAction Bronson & Dan Auerbach ft. Mark Ronson – Standing In The Rain
Volgend artikelOrange Skyline – Sound & Fury

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in