dewolff-klein-web (Mobile)
Nou, vandaag (woensdag red.) kan ik voor de tweede keer al niet naar een concert van DeWolff.
Hoe sucky is dat? Juist ja.. ENORM!
Daarom moet ik maar vantevoren iets schrijven anders komt er helemaal niets van terecht.
DeWolff zijn drie geweldige gasten/muzikanten die weten hoe ze muziek moeten maken. Broertjes Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso spelen al heel wat jaren samen en ze groeien nog steeds. Hun laatste CD, Grand Southern Electric, is ijzersterk en is ook een mix van vele verschillende stijlen. Duidelijke psychedelische rock maar ook blues, funk en duidelijke sixties staat erop!

Zoals gezegd, ik mis ze nu voor de tweede keer: 27 september  in Sittard, Volt en dus 17 december in Heerlen, Limburgzaal.
Gelukkig gaan collega’s/vrienden van me wel… dus: Roger, Rian, Kai en Paul… Veel plezier en ik verwacht uiteraard een geweldig verslag van jullie! Nu dit zeggende, verwacht IK dat niet alleen maar ook alle volgers én natuurlijk de boys van DeWolff zelf… Succes 😉

Hier f een nummer om in de stemming te komen: DeWolff – Evil Mothergrabber.

Vorig artikelAndy Burrows & Tom Smith – Watch Me Fall Again
Volgend artikelBericht van de sponsor: Grieks Restaurant Delphi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in