Hoppakee

De heren van DeWolff hebben weer een paar grote stappen gezet in hun ontwikkeling. Welke? Nou, ze hebben op het grootste showcase festival van Nederland gespeeld: Eurosonic te Groningen. Ze hebben een tijdje geleden een geweldig contract kunnen tekenen bij een groot label: Mascot Label Group. Dit Amerikaanse label heeft niet de minste bands onder haar vleugels, denk aan: Volbeat, Triggerfinger & Beth Hart. Verder komen ze ook met een gloednieuw album waar onder andere deze track op zal staan maar ook het vorige pareltje ‘California Burning’.

Nu weten de kenners/volgers dat ‘Deceit And Woo’ geen nieuwe track is, deze is al zo’n jaartje uit. Het is een protest song tegen onze vriendelijke vriend uit Amerika: President Trump. Toen was het al behoorlijk ‘heet nieuws’ maar ik denk dat het nu allemaal iets meer wordt. Waarom? Zoals hierboven gemeld hebben de heren Pablo van de Poel, Luka van de Poel en Robin Piso een contract getekend met het grote label Mascot. Dat betekent ook dat er grotere media opduiken zoals ze nu hebben ervaren. Classic Rock Magazine heeft hun nummer gedeeld via Facebook en de mensen gaan los. Voornamelijk (zoals Pablo het zelf zegt), ‘online hatende rednecks’.
Uiteraard is dit puur vanwege de feit dat deze mensen meneer Trump liefhebben en niet zoals bijna de gehele wereld. Maargoed. Dat maakt niet uit. Het nummer is wel gewoonweg geniaal goed. Zit weer geweldig in elkaar en vergeet niet dat deze ‘gewoon’ is opgenomen op een 2″ analoge tape, uiteraard in hun eigen Electrosaurus Southern Sound Studio in Utrecht!
Overigens komt dat nieuwe, alweer 6e, album uit op 4 mei en heeft de titel ‘Thrust’ gekregen.

Klaar ervoor? Check deze!

Vorig artikelEUT – Bad Sweet Pony
Volgend artikelBig2 – Van Staal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in