Hoppakeeeee!

Allereerst maar eens zeggen… Nieuwe muziek van Neerlandse vetste rockband: DeWolff! Het is meteen ook een startschot voor hun nieuwe album, het 7e alweer. Deze heeft de titel ‘Thrust’ gekregen en wordt op 4 mei gepresenteerd in Paradiso te Amsterdam! De band is zo slim om een duidelijk verhaal onder de clip te gooien voor het geval dat er misverstanden ontstaan en zegt: “Anders dan de titel doet vermoeden gaat California Burning eigenlijk helemaal niet over bosbranden. Het gaat over het leven in een schreeuwerige wereld waarin de mensen die het hardst schreeuwen altijd krijgen wat ze willen, of dat nu geld, macht of… het presidentschap is.” Duidelijk.

De track ‘California Burning’ is precies hoe we DeWolff willen horen: puur, psychedelisch, Southern rock, groovy en krachtig. De afwisseling van de bombast, rustige tussenstuk en uiteraard muzikale klasse is heerlijk. Natuurlijk is de boodschap van Pablo, Luka & Robin hartstikke duidelijk. Volledig de waarheid en daar valt niks aan toe te voegen.
De belofte van de mannen om naast deze track het gehele album zo te laten klinken is al gedaan wat uiteraard heel erg veel goeds beloofd. Maar er zou ook geen reden zijn om daar aan te twijfelen.
Overigens hebben ze pas geleden ook een toffe deal getekend bij het grote Mascot Label! Dat geeft maar aan wat voor een klasse deze 3 Limburgse rockers hebben.

De clip is opgenomen tijdens het DeWolffest in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Dit is gedaan door Sven Signe Den Hartogh and Edwin van der Sande middels een VHS en 8mm film. Lekker old school. Maar nu gewoon tijd voor muziek!

Vorig artikelJagd – Awkward
Volgend artikelAVI ON FIRE – Avalanche

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in