Heerlijk, of niet?

Het 2e wapenfeit voor de nieuwe plaat van DeWolff is hier! Nadat ze ook al een vernieuwde versie hadden gedropt van ‘Deceit And Woo’, een protest track tegen Trump, is het nu tijd voor écht nieuwe muziek. Plus een clip. Maar daarover later meer. Dit zal sowieso terecht komen op hun komende album, deze wordt op 4 mei uitgebracht en heeft de titel ‘Thrust’ gekregen. Het is de opvolger van de ijzersterke Roux-Ga-Roux. We weten wat we kunnen verwachten van Pablo, Luka en Robin. Maar desondanks blijven ze zich steeds meer en meer ontwikkelen en steeds weer meer met een duidelijke mening & boodschap. ‘Big Talk’ it is!

De opbouw is zoals we gewend zijn van DeWolff. Gitaar hoor je goed, toetsen van Robin zijn duidelijk aanwezig en het ritme van Luka is weer strak. Als Pablo dan begint te zingen is het raak. Richting het refrein komt er nog meer beleving en power in, het swingt gewoon keihard. Als je dan nog verder gaat hoor je zoveel meer. In z’n geheel lijkt het een schreeuw tegen de gehele consumptiemaatschappij en alleen maar meer willen ondanks dat men verzadigt is. Het wordt een gewoonte… Dat is goed te zien in de clip. Mitch Rivers, wat een vriend is maar ook geweldige artiest, heeft hoogstwaarschijnlijk een paar dagen zonder veel plezier gegeten.
Nog even terug naar de muziek, na weer een goede solo wordt de rust erin gebracht en komt het weer goed binnen. Je tikt mee, je voelt dat de spanning stijgt en wat Pablo zegt is duidelijk. Heerlijk dan die ontploffing nog. Dit zal live nog meer knallen! NICE!

Luisteren zeer zeker doen, kijken alleen als je niet misselijk bent 😉

Vorig artikelGeoff Wyld – Alive
Volgend artikelFATA BOOM – Double Rum Cola

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in