Je hebt nummers over liefde, over zon, over de natuur… Je hebt zoveel onderwerpen. Maar er zijn ook enorm veel nummers over achterwerken! Oftewel ass, butt, kont. Ik had de grootste lol want er zijn zoveel nummers. Ik maak weer eens een top 5:

Ass_Like_That1) Eminem – Ass Like That.
Een van mijn favoriete artiesten én dan ook nog een nummer over ”ass”. Niet 1 trouwens. Hij heeft ook een nummer gemaakt met Nate Dogg, Shake That. Maar och, je moet toch een keus maken he. Ass Like That heeft net dat extra omdat Eminem het dan ook heeft over bekende vrouwen met een goed achterwerk.

mystikal2) Mystikal – Shake Ya Ass.
Dit was het nummer dat als eerste in mijn gedachte kwam. Ik ken het nummer van een film, About A Boy. Daarin kreeg het jongetje een walkman en dit nummer werd afgespeeld. Hij zong hardop in school dit nummer, lollig dus. Wat wel kansloos is: overal op YouTube zijn nu bewerkte versies in de zin van: Shake It Fast… Zonde!

nicki3) Nicki Minaj – Anaconda.
Nou, hier is een artieste die waarschijnlijk het meest bekend is om haar achterwerk… Nicki Minaj heeft niet bepaald een kleine kont nee. Dan ook nog een nummer erover maken, poh! Niet alleen het nummer gaat uiteraard erover maar ook de clip. De clip is in 24 uur al 16 miljoen keer bekeken… Waarom zou dat zijn??

major-lazer-bubble-butt-remix4) Major Lazer – Bubble Butt feat. Bruno Mars, 2 Chainz, Tyga & Mystic.
Niet het beste nummer (is dat er wel??) maar wel geinig. Het blijft in je hoofd hangen en dat is sowieso iets waar Major Lazer altijd voor zorgt. PLUS het feit dat er nog een keur aan extra artiesten aan meewerkt. Pak daarbij de clip waar immense konten in voor komen en je staat in de top 5 van CamielMusic.

six (Mobile)5) Sir Mix-a-Lot – Baby Got Back.
Oei Oei Oei. Ik was hem aan het zoeken maar vond ‘m niet. Gokje dat meerdere denken, huh? Dan op play duwen en denken: OOOOOOH. Juist ja. I Like Big Butts And I Can Not Lie. Let even op, welke sample komt hierin voor en heeft Nicki Minaj ook gebruikt? Toch wel een klassieker dit hoor…!!

Vorig artikelDavid Benjamin – Can’t Get My Head Around Loving You
Volgend artikelWhilk & Misky – Clap Your Hands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in