Funky!

In november van het vorige jaar heb ik Delv!s al kunnen laten shinen op CamielMusic. Ofja, eigenlijk was het andersom. Delv!s zorgde ervoor dat mijn site deed shinen. Het gaat in ieder geval om Niels Delvaux. Hij kreeg de naam Delv!s vanwege zijn enorme zwarte kuif maar natuurlijk ook vanwege zijn achternaam. Voordat hij aan zijn eigen carrière begon was hij in eerste instantie de zanger in een cover rockband en studeerde hij voor jazz muzikant in Antwerpen maar daarna werd hij getrokken door elektronische geluiden. Die mix hoorde je destijds al in het nummer ‘Come My Way’ en nu is het tijd voor iets nieuws.

Het was misschien beter geweest als ik deze track een weekje geleden erin had gegooid maar toen had ik ‘m nog niet op mijn radar. Het is dus bekend dat Delv!s houdt van grootse, energieke en vrolijke klanken. Met ‘Sunday Interlude’ laat hij dit wederom horen. Het is misschien soms wat zwevend, dromerig maar toch voel je die bepaalde sound die geweldig is!
Ondanks de titel van de track is het niet zo dat dit alleen eentje is voor op de zondag. De kans is zéér groot dat je deze altijd goed vindt, maar met een lekker biertje on the side op een terras en een zonnetje op je bol is de cirkel helemaal rond.
Hij heeft ook onlangs zijn EP uitgebracht getiteld ‘No Ending’ en stiekem hoop je ook soms dat een nummer van hem nooit stopt!

Voor onze Nederlandse vrienden, hij staat op Bospop! Dát hebben ze daar in Weert toch weer heel erg goed gehoord. Ongetwijfeld genieten dan.
Tijd voor wat klanken, tijd voor vrolijke geluiden, tijd voor Delv!s!

https://www.youtube.com/watch?v=Lz8xSl32zqQ

Vorig artikelDI-RECT – Rockstar
Volgend artikelRhinorino – Not The Only One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in