Hallooooo België!

Geen idee meer waar ik dit ben tegen gekomen maar ik vind dit zó lekker. Lijkt me ook een perfecte opener van deze week. Delv!s dus. Hier zit zoooooveel energie in. Je proeft de soul, funk, jazz in elke vezel en zeker in bij dit nummer is het onmogelijk om niet na een paar seconde mee te bewegen, heel erg te gaan dansen of weet ik veel wat… Delv!s is eigenlijk Niels Delvaux en kreeg de bijnaam vanwege zijn enorme zwarte kuif. Waar hij in eerste instantie zong in een cover rockband en studeerde één voor jazz muzikant in Antwerpen werd hij daarna getrokken door elektronische geluiden. Dát allemaal hoor je eigenlijk ook wel terug in ‘Come My Way’.

Toen ik het eigenlijk voor het eerst hoorde dacht ik aan Jamie Lidell, door wat te gaan zoeken op het internet blijkt het zelfs zo te zijn dat Niels zelfs in het voorprogramma heeft gestaan! Dát vind ik dan wel weer te gek. Dat het iets is wat gelijkenis heeft. Daarbij lijkt het me niet vervelend om te worden vergeleken met mister Jamie Lidell.

Het is gewoon tijd om die groove in deze track te gaan beluisteren en daarom ben ik ook enorm excited om te zeggen dat het mijn Pick Of The Week is!

Vorig artikelJacle Bow – High For You Lover
Volgend artikelHer – Five Minutes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in