Interview De Staat, Park City Live 2014

Ik hoor sommige al denken…. Daar issie weer met De Staat… NATUURLIJK ben ik daar met De Staat zeg ik dan!
Ein-de-lijk een clip van mijn absolute favoriete nummer: Witch Doctor.

Het is kneiterhard, het is vuig, het scheurt aan alle kanten. Je kan dit niet draaien op een zachte stand, nee, dit MOET altijd gewoon standje burenruzie. Als ik dit nummer draai in de auto moet ik automatisch op de rem gaan drukken omdat ik anders gewoonweg ga vliegen over de weg.

Ik weet nog vorig jaar, heel erg typisch. Ook toen was Dvers festival in Sittard en Torre Florim, frontman, was daar om te spreken over muziek, hoe je je carrière kan opbouwen en nog veel meer. Ik had toen gelezen dat de mannen bezig waren met de clip voor dit nummer.
Het heeft lang geduurd maar ook met prachtig resultaat! Op 3voor12 spreekt Torre van een lang project met geniale animaties. Studio Smack en Floris Kaayk hebben uiteindelijk gezorgd voor deze clip. Omdat het zo lang duurde was er ook een financiële ondersteuning nodig, dit kwam van het TAX-videoclipfonds.

Gelukkig want anders had ik dit allemaal niet hoeven te typen 😉

Check hier de nieuwe clip van het oudere nummer: Witch Doctor. Binnekort vast en zeker weer een nieuw bericht maar dan over nieuwe nummers van deze geniale band uit Nijmegen!!!!

Vorig artikelBruce Springsteen
Volgend artikelBig2 & Sticks – Waar Wacht Je Op?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in