HEERLIJK!

Dit is altijd goed. Een nieuwe clip van De Staat. Overigens natuurlijk geen nieuw nummer. Het staat op het album O, het laatste wapenfeit van de heren uit Nijmegen. Ik hoef hopelijk ze niet meer te introduceren. Sinds een paar jaar is De Staat echt omhoog geschoten maar ik mag me echt een fan van het eerste uur noemen. Het doet me goed dat de boys zo zijn gegroeid: bekendheid, muzikaal gezien en ook podia wijs. Natuurlijk is er soms een verandering qua sound maar uiteindelijk blijft het De Staat.

Deze nieuwe clip is na ‘Witch Doctor’ weer eentje die er mag zijn! Misschien niet zo spectaculair of dat men het tijdens concert gaat/kan nadoen maar het is eentje lekker met een soort van optisch bedrog en herhaling. Die herhaling is waar het ‘m in zit: ‘Round’. De dame die in de clip steeds voor Torre Florim staat of anders een vaas op de grond gooit is de Belgische Delfine Bafort. Verder is dit meesterwerk ‘directed by’ Blackmetaldeath en ‘produced by’ WE ARE WILL. Natuurlijk is het idee van oorsprong uit het hoofd van Torre gekomen.
Het is een track wat sowieso al lekker blijft hangen, energiek is en vrolijk maar met de clip erbij zal dit alleen maar voor nog meer herkenning zorgen. Maar je moet wel een beetje tegen duizeligheid kunnen…. Dat dan weer wel 😉

Fijn weekend alvast!

Vorig artikelJacob Banks – Unknown
Volgend artikelJ. Bernardt – The Other Man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in