There they are again!

Het is weer zover! De heren van De Staat gooien een nieuwe kneiter de wereld in! Het gaat om alweer het derde nummer wat op het komende album zal komen te staan. Dat album, wat overigens alweer het 5e officiële album is, heeft de titel ‘Bubblegum’ gekregen en zal op 18 januari uitkomen. Ondertussen hebben we ‘Kitty Kitty’ en ‘I’m Out Of Your Mind’ al gehoord. Het zal waarschijnlijk de laatste teaser zijn voordat we kunnen genieten van het nieuwe pareltje van de heren uit Nijmegen! Het is in ieder geval nooit en te nimmer saai met deze toppers.

‘Mona Lisa’ dus. Je kunt meteen zeggen dat het weer een hele andere intensiteit heeft als de voorgangers. De heren stelden zelf dat ‘I’m Out Of Your Mind’ een van hun hardste tracks is geweest en dan gooi ik deze in de hoek van meest groovy. Het ritme is gewoon strak en je wilt meteen meebewegen. Slim gitaar geluid, uiteraard de synths aanwezig en het basloopje is niet te missen! Torre Florim begint mysterieus en in het refrein wordt merendeel de kopstem gebruikt. Sterk staaltje!
Na zo’n drie minuten komt er een sound alsof het een saxofoon is maar waarschijnlijk zorgt Rocco hiervoor op de synths. Best speciaal en het wordt allemaal even lekker chaotisch! Terug naar de rust en opbouwen om nog even lekker te knallen. Dit is absoluut eentje die blijft hangen hoor!

Get ready for Mona Lisa!


Vorig artikelLucky Fonz III – Ik Had Nog Willen Zeggen
Volgend artikelHollandePodium

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in