Wederom geweldig!

Gisteren kwamen er toch een potje veel nieuwe tracks uit, ongelooflijk! Dus we zijn nog wel even zoet hier op CamielMusic. Maar first things first: de helden uit Rotterdam! Altijd voorsprong! Het zijn ook ultieme geweldenaren zeg, de heren van de Dawn Brothers. Doordat ze afgelopen tijd de vaste support waren van DeWolff (en ook naar Duitsland gaan met hen!), hebben veel mensen hen ontdekt of soms zelfs gezien als hoofd act. Of in ieder geval gezien als een geheel! Anyway, na hun fenomenale debuutalbum ‘Stayin Out Late’ werd het ook tijd voor iets nieuws en dat komt er ook! Op 11 oktober wordt in Rotown het 2e album gereleased en dit is een nieuwe, en overigens geproduceerd door Pablo van de Poel!

Zoals hopelijk bekend kunnen alle vier de heren; Levi Vis, Bas van Holt, Rowan de Vos & Rafael Schwiddessen, een aardig mopje zingen. Voor deze track is het Bas wat de lead vocals op zich neemt. Al vanaf seconde 1 is het ook echt helemaal Dawn Brothers, helemaal wow. Het heeft een bepaalde groove, een feeling waar je U tegen zegt en ook tekstueel is het prachtig. Nummers kunnen AF zijn, deze heeft zelfs zoveel meer. Je droomt erin weg, je komt in een eigen wereld en het is echt intens genieten.
Wat dan ook weer knap is van de mannen is dat je dit ook enorm vaak kan blijven luisteren zonder dat het vervelend wordt, je hoort steeds weer nieuwe dingen. Het orgel van Rowan klinkt steeds mooier, het ritme van Levi op de bas is strakker, de drums van Rafael zijn strakker en Bas is weer geniaal op gitaar. Deze muziek gaat gewoon overal door merg en been. Magistraal. Ik weet echt niet wat ik nog meer moet zeggen. WOW!

Genieten. Met hoofdletters. GENIETEN.

Vorig artikelAnderson .Paak – Bubblin
Volgend artikelEmil Landman – Wish You Could

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in