Geweldenaren

Tja… Niet erover schrijven is géén optie. Ik herhaal… Géén optie! De heren van de Dawn Brothers hebben een gloednieuwe track uitgebracht en CamielMusic bombardeert deze (uiteraard) tot Pick Of The Week. Voor wie het gemist heeft, deze band is serieus the big next thing. Uit Rotterdam; Bas van Holt op gitaar, Levi Vis op bas, Rowan de Vos op keys en Rafael Schwiddessen op de drums; Popronde genaild; toffe gigs in buitenland gehad; meesterlijk debuutalbum gemaakt. DUS!

Voor wie even in een dipje zit… Dan zit je bij de Dawn Brothers altijd goed, maar ook écht altijd. Zo’n ontzettend goede, fijne, sterke vibe wat dit viertal eruit gooit! Ook met ‘Holy Water’ is dat het geval. Na een paar seconden zit/sta/lig je al met een hele dikke smile te luisteren. Goede start, muzikaal gezien en dan de samenzang waarmee ze beginnen. Het refrein is meesterlijk en de ‘aha aha aha’ is ontzettend catchy, slim, goed. Natuurlijk is het verhaal tijdens de coupletten net zo lekker. Nooit too much, alles perfect in balans en ook nog dan muzikaal uitpakken met een lekkere gitaarsolo.
Het is niet mogelijk dat je niet blij van deze muziek wordt. Dat je zoals gezegd niet uit een dipje komt hierdoor. Opzwepend, dansbaar, swingend…. Feest! Altijd!

Start de week perfect, luister ‘m op ieder moment van de dag. Aanrader!

Vorig artikelHollandePodium: Geoff Wyld
Volgend artikelJolene – Cynical

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in