Blijf fan van deze man.

Het is eventjes stil geweest maar meneer David Benjamin is weer ‘back alive’ met een akoestisch nummer wat eigenlijk al eerder door Conro, met wie hij het heeft gemaakt, is uitgebracht in een versterkte versie. Maar ik kies dan toch voor die pure, laidbacke en uiteraard bekende versie; die van David Benjamin.
Het kan best zijn dat je geen enkel idee hebt wie Conro is. Conro is een Canadese producer wiens echte naam Conor Patton is. Hij is meer van de elektronische klanken, maar hij is zeker ook niet vies van wat rock ’n roll en alternative geluiden! Maar uiteindelijk is het toch wel meer een mix geworden van die elektronische sound met ook een eigen invloed.

Nu heeft hij ook met David Benjamin een volledig akoestische versie gemaakt en die vind ik wel heel erg fijn. Heel simpel, met de grootse zin van het woord, met een piano en uiteraard de herkenbare en zeer prettige stem van David Benjamin. Puurheid, daar gaat het ook om. Ook qua teksten is het lekker subtiel, lekker eerlijk en uiteraard volledig te volgen. Bijna verslavend te noemen want ik krijg er geen genoeg van!
Misschien moet je ‘m ook wel vergelijken met de ‘originele’ variant want die is ook heel goed, dansbaar en zit wel wat power in. Maar als je wellicht toe bent aan een beetje rust/puurheid/originaliteit dan check de akoestisch versie.

Hoe dan ook… Heel goed en prettig dat deze man weer terug is!

Vorig artikelNoel Gallagher’s High Flying Birds – Holy Mountain
Volgend artikelRhinorino – Another Cocktail

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in