Wat issie goed!

Als er nieuwe muziek uitkomt van David Benjamin dan is CamielMusic UITERAARD daar om erover te schrijven. Onmisbaar op de site. Ik zal nog eens herhalen wat ik al zovaak heb gezegd: vanaf het programma De Beste Singer Songwriter zit ie in mijn systeem en zal ie er ook nooit meer uitkomen. Zijn EP’s zijn voorbij gekomen, losse tracks en tijdens de Popronde heb ik hem destijds weten te strikken om in de kerk te spelen. Oke, dat was wel misschien schrikken voor ‘m maar het was een prachtig optreden!

Nu is hij dan ’terug’ met nieuwe muziek en dat is niet alleen ‘Already December’ hoor! Ondertussen zal ie grote stappen maken want een, relatief gezien, oud nummer wordt nu gebruikt door de Belgische grote DJ Lost Frequencies, dit is namelijk ‘Crazy’. Zonder dat ik het wist herkende ik zijn stem en dus nummer.
Maar daar hoeven we het echt niet over te hebben, dat wordt hoe dan ook een succes en dat gun ik hem van harte. Beide overigens. Maar dit nieuwe nummer is lekker puur, lekker mooi, typisch David Benjamin. Z’n fijne stem geeft ook dat winterse gevoel wat hij waarschijnlijk wilt overbrengen. Tekstueel is het natuurlijk een heel fijn verhaal.

Geniet maar!

Vorig artikelVreemde Kostgangers – Een Eenzaam Avontuur
Volgend artikelLookapony – In My Head

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in