daniel-cane-the-rebellion-breakthrough-mobileDeze man, Daniel Cane oftewel Rico Neeter, is gewoonweg een prachtvent.
Ik heb hem vorig jaar pas leren kennen, tijdens de Popronde. Zijn muziek had ik wel eens gehoord maar dat kwam destijds niet binnen. Tot het moment dat hij live ging optreden… De passie spat ervan af, het plezier is constant aanwezig en het stemgeluid is ook uniek te noemen. Ik was om!
Daarna heb ik een review over zijn EP geschreven en deze werd ook enorm gewaardeerd door deze te gekke knuffelbeer.

Maar dat was toen, dit is nu. Het is aan! Hij heeft zijn nieuwe plaat af en stond afgelopen week bij Giel op de Speelplaats… Hij kon gewoon ’s morgens op 3FM zijn kunsten vertonen!!
Samen met zijn band liet hij ‘Breakthrough’ horen. Waar het eerder heel easy going was, zit er nu een heel duidelijk rock geluid in. De hele band zorgt voor meer power, klasse maar dit gaat niet ten koste van die fijne, unieke stem van Rico. Het blijft nog altijd een nummer waar je naar kan luisteren en weet dat er veel passie en gevoel in zit. Nog altijd is de liefde het grootste onderwerp in zijn songs en dat maakt alles zo sterk.

Het is gewoon tijd om te luisteren naar deze power track en mocht je de mogelijkheid om hem te zien/horen… Doen! Met zijn altijd leuke verhalen tussendoor ervaar je het optreden ook veel intenser. Aanrader!

Vorig artikelThe Great Communicators – Big Ideas
Volgend artikelStorksky ft. FORTHELOVEOFBASS – Fracas Maracas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in