Opvallend

Dan Croll heeft een tijd terug kennis gemaakt met CamielMusic en vice versa. Het ging om het nummer ‘Away From Today’. Dat was opvallend, goed en enorm verslavend. Nu kwam ik heel onbewust terecht bij een nieuwe track van deze Dan Croll: ‘Bad Boy’. Ik luisterde naar New Friday Music op Spotify en toen kwam deze voorbij. Zonder erbij na te denken dacht ik: dit ken ik! Half dus.

Om nog eens de oude informatie te herhalen: Dan Croll is  een jongeman komende uit Newcastle, Engeland. Zijn volledige naam is Daniel Francis Croll en is eigenlijk sinds zijn 18e echt bezig met muziek. Hij is destijds verhuisd naar Liverpool om te studeren aan LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts) en hij heeft destijds ook een prijs gewonnen; beste singer songwriter van het jaar.
‘Away From Today’ was een hersenspinsel en deze is wel wat anders. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat hij een multi instrumentalist is. Hij kan vele stijlen mixen en dat helpt ook om zo toffe nieuwe klanken te laten horen. Dit is namelijk heel catchy, indie en uptempo. In combinatie met zijn hogere stem kan dit voor mij wel een leuke zomerhit worden. Wie weet!

Ik pak deze daarom dus als PickOfTheWeek! Enjoy 🙂

Vorig artikelKatten
Volgend artikelThe Van Jets – Boy To Beastie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in