Die naam is tóch wel bekend he…

Mocht het niet zo zijn… Dan Auerbach is een van twee heren van The Black Keys. Patrick Carney is natuurlijk de andere. Maar het is eventjes stil rondom het duo welke bekend zijn geworden door ‘Lonely Boy’, ‘Little Black Submarines’ & ‘Gold On The Ceiling’. Gelukkig zit Dan niet bepaald stil…

Dan Auerbach is een bezig bijtje. Hij heeft met The Arcs een project lopen, heeft een tof ‘groepje’ gevormd met oa Action Bronson en Mark Ronson om vervolgens een te gekke track uit te brengen getiteld ‘Standing In The Rain’ en dan nu weer terug ‘solo’.
De laatste keer dat Dan solo werk uitbracht was het 2009 dus een lange tijd terug. Het staat al vast dat hij op 2 juni zal komen met een volledig album en deze zal ‘Waiting On A Song’ gaan heten. Naar het schijnt zal op dat album samen zijn gewerkt met oa Duane Eddy en Bobby Wood.
Deze track is lekker vrolijk, energiek en heeft voldoende potentie om een dikke hit te worden. Het moet soms ook niet te moeilijk worden gemaakt. Naar het schijnt speelt de grote legende Mark Knopfler op gitaar, geen half werk dus!

Maar al met al is dit wel een track wat past bij de lente welke we tot nu toe hebben. Gewoon genieten, vrolijk zijn en een lekker energiek nummertje op de achtergrond. Stiekem wel benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten van deze wervelwind!

Vorig artikelJohn Mayer – Still Feel Like Your Man
Volgend artikelDawn Brothers – Stayin’ Out Late

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in