logo-cynbelDe Popronde komt er weer aan! Die tornado, orkaan, moesson die over Nederland gaat trekken maar dan alléén maar met heel erg toffe bandjes, singersongwriters of duo’s. Morgen (donderdag 15 september red.) gaat alles starten in Nijmegen, dé plek waar alles begon.
Voor velen is muziek toch wel een uitlaatklep, iets waar ziel en zaligheid in wordt gegooid. Of het nu echt op muzikaal gebied is ofwel zoals ik doe, op schrijvend gebied. Het gaat uiteindelijk om het gevoel wat muziek jou geeft… En dán komen we uit bij CYNBEL. Een bandje uit Nijmegen waardoor ze (helaas) niet mogen optreden in hun hometown.

Maar wie of wat is CYNBEL? Een enthousiast trio bestaande uit Timon Hoitink op drums en lead zanger! Hoe tof. Daarbij speelt Wolter Jetten op basgitaar en Ricardo Te Kolste speelt gitaar. Tevens zorgen beide heren voor de backings…. En juist dat allemaal samen zorgt ervoor dat er gewoonweg een energieke sound uitkomt!
Het is catchy, het rockt, het is energiek. Ik hou er wel van om soms te vergelijken en dan kom je waarschijnlijk heel snel terecht bij Kings Of Leon. Dát is absoluut niet vervelend lijkt mij.
Als je luistert naar de track voel je het energielevel ook steeds meer stijgen en stijgen. Waar wordt gezegd: dit kan wel een stadionknaller zijn, kan ik dit beamen.

Mocht je dus deze band kunnen checken tijdens de Popronde? DOEN! Waar? Klik maar f hier 😉 Helaas niet in Sittard, dat is al bekend. Ze kunnen ergens een andere mooie show geven. Hopelijk een andere keer, andere setting!!
Ik weet echter zeker dat ze gaan overtuigen in alle steden en niet alleen met deze top plaat. Enjoy!

Vorig artikelThe Elementary Penguins – Wild Fever
Volgend artikelBent Van Looy – Downtown Train

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in