Apart dat ik dit gewoon helemaal heb gemist….

Het gaat hier om het duo CUT_ (spreek uit CUT underscore). Het duo is Sebastiaan Dutilh en Belle Doron. Ze zijn hard doorgebroken in 2014 door een cover te maken van de grote hit van Stromae; Papaoutai. Dit was vanwege een project voor school, het conservatorium in Amsterdam. Het ging viral en zelfs de maestro zelf gaf zijn goedkeuring! In hetzelfde jaar deden ze ook mee aan de Popronde.

Ondertussen zijn we al een tijdje verder en ook al wat nummers verder. CUT_ heeft in oktober van vorig jaar dit nummer al uitgebracht en zoals gezegd; ik vind het apart dat ik dit gemist heb. Maar het kan ook heel goed zijn dat het mij niet heeft geraakt destijds. Anyway, NU wel!
CUT_ heeft een hele fijne indie sound met elektronische klanken erin. Maar hun geschiedenis ligt heel anders! Ze hebben bijvoorbeeld in reggaebands gezeten en Sebastiaan was ook voornamelijk bezig met gitaarmuziek.
Ondertussen is dat natuurlijk niet iets wat in het repertoire voor komt van de twee muzikanten.
‘Tune In Tune Out’ is een track wat je meeneemt. Je volgt het helemaal en is interessant. De stem van Belle is zeer prettig en zoals gezegd interessant. Het refrein pakt je ook in. Toch is het allemaal nog redelijk rustig. Ondanks de lekkere elektronische klanken die erin zitten. Ik kan hier vaak naar luisteren!
Daarom ook (nu pas…..) op CamielMusic!

Vorig artikelSUiT – 1q84
Volgend artikelCamielMusic 4 jaar: FEEST!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in