Logisch

Het was voor mij een zeer logisch beslissing. Wie of wat zou Pick Of The Week gaan worden? Achteraf easy maar soms is het wel moeilijker. Ik zag CUT_ op Solar Weekend en wist na een paar seconde… Ik heb ‘m te pakken! Natuurlijk is dit voor CUT_ niet de eerste keer dat ze op CamielMusic staan, hun eerste track ‘Tune In Tune Out’ heeft de revue al eens gepasseerd!
Maar toch nog eens wat vertellen over dit fijne gezelschap. Het gaat om een duo: een duo bestaande uit Sebastiaan Dutilh en Belle Doron. Sebastiaan zorgt voor alle beats, sound en gitaarwerk en Belle laat haar stem horen. Hun doorbraak kwam doordat ze een cover hadden gemaakt van ‘Papaoutai’ van Stromae. Deze ging viral en de meester zelf gaf ook zijn goedkeuring! Ondertussen kennen ze klappen van de zweep wel een beetje.
Zoals gezegd, ik heb ook over een track geschreven en dat was hun eerste eigen hit. Ook op Solar merkte je, ondanks dat het niet heel druk was vanwege het vroege tijdstip, dat er genoeg mensen waren die dit nummer kende!

Nu wil ik het hebben over ‘Electrify’. Het is wel iets anders dan de voorganger maar nog steeds enorm fijn. Een rustig begin en je weet dat het refrein ook lekker swingend zal/kan zijn. Dat is het ook!
Lekker dansbaar, vrolijk, de hoge stem van Belle en natuurlijk wat extra beats door Sebastiaan. Het is echt een samenwerking waar ze elkaar steeds versterken. Terug naar het couplet en dan wordt ook weer die rust genomen. Je raakt totaal niet verveeld, super fijn om steeds die klanken te horen!
Het is denkelijk ook gewoonweg de perfecte muziek om nu te horen: zomers, energiek, vrolijk en een heerlijke mix van pop en electronica! Wat wil je nog meer? Weinig lijkt me. Behalve dat als je deze muziek luistert een biertje in de hand hebt en een zonnetje op je bol. Precies zoals het gisteren (zondag red.) was.

Zomerse Pick Of The Week!

Vorig artikelChef’Special – Because I Love You
Volgend artikelJack Johnson – Sunsets For Somebody Else

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in