Woooooooooow….. Serieus?? Craig David is terug!!!
Ik heb (geloof ik) alle albums van hem in mijn CD kast staan. Wie kent de nummer ‘7 Days’, ‘Fill Me In’ en ‘Walking Away’ nou niet? Juist ja, iedereen kent deze en iedereen is hier heerlijk op los gegaan.

craig david big narstie

Maar na 5 jaar, het leek langer, is meneer Craig David terug. Hij heeft zich bezig gehouden met heel wat andere dingen zoals fitness maar het zou en moest weer muziek gaan worden. Ik zag het ergens op Facebook staan dat hij een nieuw nummer had en dacht: DIE MOET IK HOREN!!!
Het is bijna alsof hij nooit is weggeweest. Het is nog steeds die jaren 90 sound en nog steeds die kenmerkende stem van hem. In samenwerking met Big Narstie is deze top track tot stand gekomen. Big Narstie is een 29 jarige MC, rapper. Hij heeft flink wat mixtapes uitgebracht en nu is de samenwerking met ’90’s legend Craig David daar!
Poh, ik ben enthousiast!!
Ook zou het zo zijn dat in 2016 een album zou uitkomen…. Interessant!!

De link laat het nummer 2!!!!x horen, gewoon omdat het kan….

Vorig artikelMarcus Marr & Chet Faker – The Trouble With Us
Volgend artikelPopronde Sittard 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in