Hij is weer hoor!

Craig David is niet kapot te krijgen. Gelukkig maar. Natuurlijk staat deze Brit bekend om zijn grote hits in de jaren ’00 maar de afgelopen tijd is hij ook weer goed bezig. Het is wel iets anders dan bijvoorbeeld ‘Fill Me In’, ‘7 Days’ of ‘Walking Away’ maar je hoort nog steeds dat het deze baas is. Ook niet slecht overigens als BBC Radio 2 je als single van de week kiest. Dus wat dat betreft weet je al dat er iets goeds aankomt!

‘Heartline’ heeft uiteraard de bekende elektronische geluiden, het rustige couplet en het duidelijk zingen van Craig tijdens het refrein. Daar zit wel ook wat meer uptempo werk in, wel tof. Je proeft die typische R&B sound van hem maar ook zeer zeker wat nieuwe invloeden. Tja, hij moet ook met de tijd mee he! Het nummer is overigens geproduceerd door Jonas Blue. Dus wellicht dat het daardoor komt.
Op een album moeten we wel iets langer wachten, deze staat gepland op 18 januari. De titel van dat album is ‘The Time Is Now’ en daarop staan ook samenwerkingen met bijvoorbeeld Bastille en J.P. Cooper. Voornamelijk die eerste maakt mij nieuwsgierig!
Naar het schijnt voelt Craig zich in ieder geval als een vis in het water want hij geniet weer ervan alsof het het begin is van zijn carrière. Mooi!

Tijd voor de track, ‘Heartline’.

Vorig artikelX Ambassadors – Ahead Of Myself
Volgend artikelLiam Gallagher – Greedy Soul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in